2. Odprti dan psihoterapije – 10.10.2023

Letos za 10. oktobra, na dan duševnega zdravja, sem se ponovno odločila organizirati prav nekaj posebnega in sicer projekt 2. Odprti dan psihoterapije. To pomeni, da se za en dan odprejo vrata v terapevtske sobe sodelujočih terapevtov (online ali v živo), kjer se izvajajo brezplačne ure psihoterapije.

Ideja se je rodila v meni že kar nekaj let nazaj in prejšnje leto sem začutila, da je pravi čas, da se projekt tudi izvede!

Po neverjetnem uspehu smo se že prejšnje leto odločili, da projekt ponovino in tako je letos pred nami 2. Odprti dan psihoterapije!

Za ta dan skupina terapevtov stopi skupaj v namen promocije pozitivnih učinkov in destigmatizacije psihoterapije. Brez podpore mojih kolegov terapevtov ta projekt ne bi bil možen.

KAKO POTEKA?

Brezplačne terapije bodo v večini potekale na dan 10.10. s terapevti, ki so objavljeni na seznamu terapevtov, da bi pa lahko ponudili čim več terminov, bodo nekateri termini odprti v celotnem tednu med 9.10.-13.10. Oglej si seznam terapevtov in se preko prijavnega obrazca prijavi na brezplačni termin terapije izbranega terapevta. Terapevt te bo kontaktiral za dogovor termina in potem le še počakaš na ta dan!

To je povezava do spletne strani projekta in seznama terapevtov!

KOGA NAJ IZBEREM?

Kdaj se je težko odločiti, katerega terapevta izbrati. Vsi psihoterapevti na seznamu so preverjeni, specializirani in izobraženi v psihoterapiji ter izbrani psihoterapevtski smeri ter zagotavljajo visoko kvaliteto terapevtske obravnave. V kolikor želiš o terapevtih izvedeti še kaj več, lahko pregledaš njihove spletne strani in tako pridobiš še več podatkov.

SPREMLJEVALNI DOGODKI 

Tudi letos bodo vzporedno terapijam potekali odlični spremljevalna dogodki – predavanje o terapiji otrok in mladostnikov, ki ga bo vodila direktorica Lunine vile Nina Kralj, delavnico za krepitev samopodobe bo vodila Kaja Strniša iz Brst Psihologije, delavnico o najinem popoldnevu drugačnega pogovora v odnosih bo vodila psihoterapevtka Petra Grobelnik ter delavnico čuječnosti bo vodila psihoterapevta Anja Erjavec.

Prijave so možne preko prijavnega obrazca, več o odličnih dogodkih si pa lahko prebereš na spletni strani projekta.

Lepo vabljen/a in ne zamudi te izjemne možnosti!

Se vidimo!

Petra

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *