|

POLETNA REFLEKSIJA: Odkrij moč s 5 pravimi vprašanji – DODATEN TERMIN!

DODATEN TERMIN! Zaradi izjemno velikega povpraševanja razpisan dodaten septembrski termin (in tudi zadnji v letošnjem letu) za delavnico Poletne refleksije.

Velikokrat se veselimo poletja zaradi priložnosti, ki jih prinaša, da se odmaknemo od vsakodnevnih delovnih rutin in odgovornosti ter se povežemo z naravo in počasnejšim tempom življenja.

Naši umi se upočasnijo in se umaknejo iz “boj ali beg” načina, v katerem se pogosto znajdemo, ko usklajujemo vsakodnevno življenje, zato je to čas, ko lahko dostopamo do najresničnejših, najbolj zavestnih delov sebe in pridobimo jasnost.

Pogledamo lahko nazaj na svojo trenutno situacijo in življenjske odločitve ter ocenimo ali smo zadovoljni s svojim položajem, prepoznamo področja za izboljšanje in najdemo ustvarjalne rešitve, kako doseči svoje cilje.

S pravilnim postavljanjem vprašanj samemu sebi boš lahko to poletje sprožil/a notranji proces razmišljanja in si spodbudil/a iskanje odgovorov na pravih mestih.

Edina zahteva?

Ohranjanje radovednosti in odprtosti uma glede tega, kaj se lahko pojavi – saj so vsi pravi odgovori običajno že v tebi, le upočasniti se moramo in jim dovoliti, da pridejo na površje.

Pridruži se mi na poletni delavnici, kjer boš lahko osvojil/a metodo pisanja na reflektiven in terapevtski način, ki ti lahko pomaga pri lajšanju številnih težavah (stresu, tesnobi, nizki samopodobi, žalovanju …) ter hkrati ponudi poglobitev ter spodbudi ustvarjalnost in življenjsko energijo.

Preko različnih tehnik reflektivnega in terapevtskega pisanja boš lahko ob vodenju raziskoval/a 5 ključnih vprašanj ob sredini leta.

Delavnica vključuje:

  • vodenje skozi 5 pravih vprašanj, ki vodijo do večje uspešnosti in zadovoljstva v drugi polovici leta
  • predstavljene 4 različne tehnike reflektivnega in terapevtskega pisanja
  • vodenje skozi uporabo tehnik ref. in terapevskega pisanja – za vsako vprašanje druga tehnika
  • osvojiti kako prepoznati svoj notranji proces
  • osvojiti kako lažje doseči svoje cilje in kaj so največje prepreke

in hkrati prejmeš še dve BONUS vsebini!

BONUS 1: Dodatno 6. vprašanje in zapisan postopek izvedbe ene izmed tehnik reflektivnega pisanja (e-knjižica) BONUS 2: Razlaga Cikla doživljanja v povezavi s doseganjem ciljev po geštalt terapevtskem modelu (e-knjižica).

Pridruži se mi na čudoviti delavnici:

Kdo: Delavnico bo vodila Petra Grobelnik, geštalt psihoterapevtka in prejemnica angleškega certifikata za ref. in terapevtsko pisanje

Kdaj: četrtek, 14. september 17.30 – 19.00

Kje: preko platforme Zoom

Cena: 47 eur – udeležba na delavnici + 2 BONUS vsebini

Prijave: petra@psihoterapija-grobelnik.si

Pridruži se mi preko Zooma še kar iz dopusta, iz doma s svežimi vtisi iz počitnic ali še v pričakovanju oddiha.

Osvojitev metod pisanja na reflektiven in terapevtski način ti lahko tudi pomagajo pri lajšanju številnih težavah (stresu, tesnobi, nizki samopodobi, žalovanju …) ter hkrati ponudijo poglobitev ter spodbudijo ustvarjalnost in življenjsko energijo.

Pisanje na reflektiven način prinese številne koristi. Preko njega odkrivamo nova spoznanja o sebi in svetu okoli nas. Najdemo lahko motivacijo, navdih in sprostitev. Ravno reflektivno pisanje o naših čustvih nam lahko ponudi olajšanje in list papirja je tisti, ki nam nudi varen prostor za izražanje. Reflektivno posanje ponuja način kako se istočasno poglobiti vase in paradoksalno način pobega pred našim notranjim govorom, ki je lahko moteč in stresen.

POSKUŠAJ SI PREDSTAVLJATI KAKO BI BILO …

če bi imel na voljo tehniko s katero bi

  • znižanl tesnobo in anksioznost
  • čutil večji notranji mir
  • imel manj psihosomatskih simptomov (glavobole, nepojasnejene bolečine, bolečine v želodcu, nespečnost, pritisk v prsih …)
  • se počutil bolj razumljenega 

S tem boš dobil/a MOČ, da se lažje soočiš z izzivi do konca leta.

Upam, da se vidimo na delavnici!

Petra

Similar Posts