Kaj je

POSVET

Enkratni posvet je lahko še posebej primeren za vas, v kolikor iščete usmeritve, določene nasvete glede vaše težave ali situacije. Hkrati je primeren tudi za vse tiste, ki se morda še ne želite odločiti za terapevtski proces in ste glede tega nekoliko neodločeni ali vam trenutno finančno stanje ne dovoljuje, da bi se vključili v daljši terapevtski proces. 

te zanima več? preberi več spodaj!

VELIKA MOČ JE V TEM, DA SPREGOVORITE O SVOJIH TEŽAVAH.

Za razliko od terapije, se lahko odločite za enkratni posvet online ali v živo, preko katerega dobite individualno obravnavo in usmeritve za naprej. Moj pristop je holistični, kar pomeni, da v enem posvetu dobite celostno obravnavo, gledano iz različnih področjih, ki jih sproti povezujemo, da je obravnava čim bolj učinkovita tudi dolgotrajno.


Kako poteka?

  • Pišite na email naslov: petra@psihoterapija-grobelnik.si pod zadevo Posvet in izrazite željo po rezervaciji posveta. V emailu navedite ali je posvet za vas ali za drugo osebo (možnost darilnega bona)
  • V najkrajšem možnem času vas bo kontaktiral nekdo iz moje ekipe, da se dogovorite za termin. Prav tako boste prejeli elektronsko položnico, s plačilom katere si potrdite dogovorjeni termin.
  • Na email boste prejeli informativni predhodni vprašalnik, ki ga pošljete nazaj izpoljenega vsaj 48 ur predhodno in soglasje, ki varuje vaše zasebne podatke. 
  • Prav tako boste prejeli navodila za online ali srečanje v živo.

Kaj vključuje?

  • 60 – minutni posvet v živo ali online 
  • Individualno obravnavo, strokovni posvet z Petro Grobelnik, specializantko geštalt psihoterapije (vključno z vajami, nasveti, priporočili)
  • Predhodne vprašalnike in pripravo prilagojeno vsakemu klientu individualno

Kaj se zgodi po posvetu?

Po posvetu sem vam na voljo preko e-maila za vsa dodatna vprašanja ali pojasnila, ki se morda pojavijo glede določenih vaj ali nasvetov.

Hkrati se lahko po potrebi po določenem času odločite na nadaljnji posvet, na katerem pregledamo nove informacije in kaj za vas od predlaganega iz prvega posveta deluje in kaj ne. Dodamo nove vire in podporo po potrebi.

Lahko se odločite tudi za krajši 30-min ali 10-min posvet v primeru nujnosti ali krajšega vprašanja.

Besede klientov

klientka l.n. pravi …

“Posvet je bil še več kot sem pričakovala. Ne samo 60-min, ampak že predhodno in po posvetu podpora. Res celostno, natančno in konkretno. Bila sem presenečena, kako so mi določene vaje, ki so zdaj del mojega tedna, spremenile mojo situacijo in sem lahko bolj umirjena ter produktivna. “

Naroči se na enkratni posvet

INFORMACIJE

lahko me spremljaš na

Instagramu: @petra_psihoterapija

naroči se na

petra@psihoterapija-grobelnik..si 041 797 070

prostori se nahajo na:

Tomšičeva ulica 3 1000 Ljubljana online izvajamo preko: Zoom


Pogosta vprašanja

Na posvet se lahko naročite ko se soočate z manjšimi ali večjimi težavami ali okoliščino, morda potrebujete bolj celostni raziskovanje in odkrivanje novih pogledov glede določene situacije ali pa si želite priporočil za osebni razvoj, preventivo za mentalno zdravje. Ne glede na vaš položaj je priporočljivo, da pomoč poiščete čim prej in da ne čakate, da življenje postane neznosno. V kolikor je že postalo, poiščite pomoč psihoterapevta, tako kot bi poiskali pomoč zdravnika, če bi bili fizično poškodovani. 

V kolikor se odločate med psihoterapijo in posvetom, je posvet bolj primeren za vas če si želite krajše obravnave (enkratne ali do 5-kratne) in v kolikor si želite več nasvetov, navodil in vaj. Posvet je primeren tudi v primeru, ko se predhodno želite spoznati s tem kako deluje strokovna pomoč na področju mentalnega zdravja in še tako niste prepričani ali bi se želeli vključiti v psihoterapevtski proces.

Kaj vse vključuje cena psihoterapije, si lahko preberete pri spodnjem vprašanju. Prav tako lahko iz pregleda slovenskih storitvenih dejavnosti razberete, da je veliko storitev z manj izobraževanja cenovno primerljivih s ceno terapij in posvetov.

Sama cena enkratnega posveta ne zajema le tiste aktivne ure (60-min), v kateri poteka pogovor ena-na-ena. Zavedati se morate, da kot psihoterapevtka ne delam za vas le tisto uro, ko sem neposredno v stiku z vami. Za vsako uro je potrebna temeljita priprava, ki jo sama jemljem zelo resno ter poglobitev v sam primer po opravljeni uri. Pri posvetu že predhodno prejmete vprašalnike, preko katerih pridobim veliko vašim informacij in tako že obravnavam vaš primerom predhodno pred vašim terminom. Hkrati lahko tako uro posveta z vami opravim čim bolj učinkovito ter prilagojeno vam in vašim določenim težavam.

Ker strokovni posvet ni le prijateljski svetovanje, je psihoterapevtsko izobraževanje dolgotrajno (magistrski študij ter večletna specializacija psihoterapevtske smeri) ter prepleteno z dolgotrajnimi praksami. Za strokovno delovanje je potrebno redno izpopolnjevanje, opravljanje dodatnih izobraževanj, učenje novih pristopov ter udeleževanje terapevtskih konferenc. 

Psihoterapevt ne opravlja lahkotnega pogovora, temveč delo zahteva natančnost, poslušnost, čustveno stabilnost in motiviranost.