Paketek: Kolaž inspiracije

Danes ti predstavljam prav nekaj posebnega … in sicer čisto novi produkt PAKETEK: KOLAŽ INSPIRACIJE.

V svoji zasebni psihoterapevtski praksi vedno znova srečujem posameznike, ki imajo težave z zastavljanjem ciljev, prepoznavo svojih lastnih potreb, sanj in želja. 

Prav tako se tudi pogosto srečujem z osebami, ki pri zastavljanju ciljev čutijo veliko breme, obupanost ter hkrati hitro opazijo svoje misli, ki jih spodbujajo k perfekcionizmu. Zveni znano?

Zato sem se odločila sestaviti paketek, ki te vodi po poti kreiranja svojega kolaža inspiracije. Paketek vključuje tudi praktične korake, ki te vodijo do izdelave svoje table vizije. Cilje in želje si je možno postaviti tudi na način, da nam ne povzročajo dodatnega bremena ali slabe volje. 

Čas je, da prepoznaš svoje sanje, potrebe in želje ter si postaviš cilje na način, ki ti ne bo vzbudil občutkov bremena, obupanosti ter želje po perfekcionizmu, ki lahko vodi le še do večje tesnobe in preobremenjenosti.

Te zanima? Preberi si več!

Vizualizacija tvojih ciljev je močno orodje, ki ti pomaga oblikovati svojo miselnost in te inspirira za razliko od tradicionalnega pisanja seznama ciljev, ki je lahko zelo ozkogledno ter dodatno poveča perfekcionizem

Petra

Similar Posts