ODPRTI DAN PSIHOTERAPIJE: 10.10.2022

Letos za 10. oktobra, na dan duševnega zdravja, sem se odločila organizirati prav nekaj posebnega in sicer projekt Odprti dan psihoterapije. To pomeni, da se bodo za en dan odprla vrata v terapevtske sobe sodelujočih terapevtov (online ali v živo), kjer se bodo izvajale brezplačne ure psihoterapije.

Ideja se je rodila v meni že kar nekaj let nazaj in letos sem začutila, da je pravi čas, da se projekt tudi izvede!

Prijavi se lahko vsakdo, tudi mladostniki!

Za ta dan je skupina terapevtov stopila skupaj v namen promocije pozitivnih učinkov in destigmatizacije psihoterapije. Brez podpore mojih kolegov terapevtov ta projekt ne bi bil možen.

KAKO POTEKA?

Brezplačne terapije potekajo le na dan 10.10. s terapevti, ki so objavljeni na seznamu terapevtov. Poglej seznam terapevtov in se z izbranim terapevtom dogovori za termin terapije. Na termin se prijaviš tako, da terapevta kontaktiraš preko navedenih kontaktnih podatkov. In potem le še počakaš na ta dan!

To je povezava do spletne strani projekta in seznama terapevtov!

KOGA NAJ IZBEREM?

Kdaj se je težko odločiti, katerega terapevta izbrati. Vsi psihoterapevti na seznamu so preverjeni, specializirani in izobraženi v psihoterapiji ter izbrani psihoterapevtski smeri ter zagotavljajo visoko kvaliteto terapevtske obravnave. V kolikor želiš o terapevtih izvedeti še kaj več, lahko pregledaš njihove spletne strani in tako pridobiš še več podatkov

SPREMLJEVALNI DOGODKI 

Na dan projekta organiziram tudi brezplačno krajšo online različino moje najbolj priljubljene Delavnice metode reflektivnega pisanja. Moja delavnica učenja metode reflektivnega pisanja nikoli ni brezplačna, zato izkoristi to priložnost! Prijave so možne preko e-maila petra@psihoterapija-grobelnik.si.

Lepo vabljen/a in ne zamudi te izjemne možnosti!

Se vidimo 10.10.!

Petra

Similar Posts