POLETNA DELAVNICA: Učenje metode reflektivnega pisanja – 23.8.2022

Pridruži se mi na poletni delavnici, kjer boš lahko osvojil metodo pisanja na reflektiven in terapevtski način, ki ti lahko pomaga pri lajšanju številnih težavah (stresu, tesnobi, nizki samopodobi, žalovanju …) ter hkrati ponudi poglobitev ter spodbudi ustvarjalnost in življenjsko energijo.

Pisanje na reflektiven način prinese številne koristi. Preko njega odkrivamo nova spoznanja o sebi in svetu okoli nas. Najdemo lahko motivacijo, navdih in sprostitev. Ravno reflektivno pisanje o naših čustvih nam lahko ponudi olajšanje in list papirja je tisti, ki nam nudi varen prostor za izražanje. Reflektivno posanje ponuja način kako se istočasno poglobiti vase in paradoksalno način pobega pred našim notranjim govorom, ki je lahko moteč in stresen.

Pisanje na tej delavnici je namenjeno razmišljanju o lastni izkušnji in izražanju sebe in ne pisanju za občinstvo, zato ne skrbite za izpopolnjevanje slovnice, ločil ali črkovanja.

Te zanima? Preberi si več!

POSKUŠAJ SI PREDSTAVLJATI KAKO BI BILO …

če bi imel na voljo tehniko s katero bi

  • znižanl tesnobo in anksioznost
  • čutil večji notranji mir
  • imel manj psihosomatskih simptomov (glavobole, nepojasnejene bolečine, bolečine v želodcu, nespečnost, pritisk v prsih …)
  • se počutil bolj razumljenega 

Upam, da se vidimo na delavnici!

Petra

Similar Posts