Online terapija

Online terapije so prav tako učinkovite kot terapije v živo. V primeru nesigurnosti predlagam, da poskusite vsaj eno online srečanje in na koncu terapevtskega srečanja lahko reflektirate kakšna je bila ta izkušnja za vas.

Online terapijo ponavadi izvajamo preko računalnika, izjemoma telefona. Za online terapijo ne potrebujete posebne programske opreme. Namenjena je vsem, ki bi jim tak način dela bolje ustrezal, lahko pa se uporablja tudi v kombinaciji s terapijo v živo. Odlična je tudi v primeru življenjskega stila kjer je prisotno veliko potovanj in menjave lokacij ali v primeru dela z mladostniki, ki jim ta način dela vsaj na začetku bolje ustreza. Tako lahko kljub temu ohranjamo redna terapevtska srečanja. 

Online terapija je dobra izbira tudi v primeru če bi želeli biti v moji terapevtski obravnavi, vendar se trenutno ne nahajate v Sloveniji ali v bližini Ljubljane. 

Online način terapije se lahko uporablja tako za individualno terapijo kot za posebno individualno terapijo reflektivnega pisanja. 

preizkusi svojo prvo online uro in daj priložnot, da te preseneti

NAROČI SE

kaj vključuje:

  • 45-50 min strokovnega video-pogovora z Petro Grobelnik, specializaantko geštalt psihoterapije.
  • Brez nalaganja programov ali učenja novih sistemov – le kliknete na link, ki vam bo poslan na e-naslov in v nekaj sekundah boste že govorili s terapevtko
  • Pogovor preko online platforme Zoom – zagotovljena varna in zasebna povezava zaščitena s kodo
  • Poslane vsebine/vaje preko maila, ki jih na terapiji v živo klienti dobijo na listu papirja